Tervetuloa tutustumaan Juliskan keittiöihin!

Tule tutustumaan keittiömallistoomme Hämeenlinnan tehtaanmyymälässä (Teollisuuskatu 2, 13500 Hämeenlinna). Pääset tutkimaan erilaisia vaihtoehtoja toimivan keittiön suunnitteluun ja saat halutessasi apua asiantuntijoiltamme. Tule hakemaan inspiraatiota uuteen keittiöösi!

HUOM! Poikkeustilasta johtuen odotamme keittiöesittelyihin vain terveitä, oireettomia asiakkaita. Kahvitarjoilu on valitettavasti peruttu. Huomioimme käsihygienian käsipesulla, desifiointiaineella ja hanskoilla. Noudatamme hallituksen ohjeistuksia. Mikäli näyttelyyn tulee yli 10 henkilöä kerralla, voit joutua odottamaan sisäänpääsyä. Rajoituksista huolimatta toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan Hämeenlinnassa valmistuviin Juliska-Kalusteen mallistoihin!

Alkuvuoden sunnuntainäyttelyt:

  • 16.2. klo 10–14
  • 15.3. klo 10–14
  • 19.4. klo 10–14
  • 17.5. klo 10–14

 

Katso saapumisohjeet Juliskan tehtaanmyymälään täältä.