Tervetuloa tutustumaan Juliskan keittiöihin!

Tule tutustumaan keittiömallistoomme Hämeenlinnan tehtaanmyymälässä (Teollisuuskatu 2, 13500 Hämeenlinna). Pääset tutkimaan erilaisia vaihtoehtoja toimivan keittiön suunnitteluun ja saat halutessasi apua asiantuntijoiltamme. 

HUOM! Poikkeustilasta johtuen odotamme keittiöesittelyihin vain terveitä, oireettomia asiakkaita. Kahvitarjoilu on valitettavasti peruttu. Huomioimme käsihygienian käsipesulla, desifiointiaineella ja hanskoilla.

Rajoituksista huolimatta toivotamme Sinut tervetulleeksi tutustumaan Hämeenlinnassa valmistuviin Juliska-Kalusteen mallistoihin!

Syksyn ja alkutalven sunnuntainäyttelyt:

  • 9.8. klo 10–14
  • 6.9. klo 10–14
  • 4.10. klo 10–14
  • 1.11. klo 10–14
  • 29.11. klo 10–14

 

Katso saapumisohjeet Juliskan tehtaanmyymälään täältä.