Järjestämme Hämeenlinnan tehtaanmyymälässä noin kerran kuukaudessa keittiönäyttelyn. Paikan päällä pääset tutkimaan ja testailemaan erilaisia säilytysratkaisuja, ja halutessasi voit kysellä asiantuntijoiltamme mm. toimivan keittiön suunnittelusta.

Tervetuloa tutustumaan upeisiin kaapistoihimme!

Talven ja kevään sunnuntainäyttelyt (osoitteessa Teollisuuskatu 2, 13500 Hämeenlinna):

  • 24.1. klo 10-14
  • 21.2. klo 10-14
  • 21.3. klo 10-14
  • 11.4. klo 10-14
  • 16.5. klo 10-14

HUOM! Tulethan näyttelyyn vain täysin terveenä. Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön antamia ohjeita turvaetäisyyksistä ja hygieniakäytännöistä: Hämeenlinnan kaupunki suosittaa tällä hetkellä maskin käyttöä mm. julkisissa sisätiloissa ja yleisötilaisuuksissa. Poikkeustilasta johtuen emme järjestä kahvitarjoilua.

Katso saapumisohjeet Juliskan tehtaanmyymälään täältä.