Kalusteovet ANNI

Mitä ovat Anni -Kalusteovet?

Anni -sarjan kalusteovilla tarkoitetaan uuden sukupolven kalvopinnoitettuja kalusteovia, joiden reunat ovat listoitettu pinnan värisellä laser- tai abs reunanauhalla.

Perinteisissä kalvopinnoitetuissa kalusteovissa reuna on ollut oven heikoin kohta ja Anni -sarja onkin tuonut huomattavan parannuksen perinteiseen kalvopinnoitettuun kalusteoveen nähden. Voidaan siis sanoa, että Anni -kalusteovissa yhdistyvät kalvopinnoiteoven parhaat puolet, jossa heikkoudet on jätetty taka-alalle. Lisäksi listoituksen ansiosta kalusteovien reunat ovat ”terävämmät”, joka antaa kalusteoville nykyaikaisen ilmeen.

Kalvopinnoitetun kalusteoven suurin etu on ehdottomasti hinta-laatusuhde, kun sitä verrataan esimerkiksi maalattuihin tai kalliisiin massiivipuisiin kalusteoviin. Kalvopinnoitetun kalusteoven pinta on kestävämpi kuin maalipinta. Esimerkiksi keittiössä, jossa ovia joudutaan pyyhkimään usein, on kalusteovien maalipinta usein jo muutaman käyttövuoden jälkeen hilseinen.

Verrattaessa kalvopinnoitettuja kalusteovia taas hinnaltaan huomattavasti korkeampiin massiivipuisiin kalusteoviin voidaan lähes poikkeuksetta tehdä johtopäätös, että massiivipuisten kalusteovien hinnalla saisikin ostettua lähes kolmet kalvopinnoitetut kalusteovet.
Anni Kalusteovet on testattu.

Anni -kalusteovet on testattu todella kovissa olosuhteissa.

Kalusteoville teetettiin ”nousevan lämmön testi”, jossa testattiin oven kuumuuden ja jälkilämmönkestoa. Testissä todettiin, että Anni kalusteovien jälkilämmönkesto on omaa luokkaansa, verrattaessa sitä perinteiseen kalvopinnoitettuun kalusteoveen.

Linkistä pääset tarkastelemaan testiraporttia:

Juliska_Kaluste_nousevan_lammonkestotesti_9_2015

Kalusteovimallit ANNI

Ovimalli:
Flamengo

Ovimalli:
Holvikaari

Ovimalli:
Jenkka

Ovimalli:
Loivakaari

Ovimalli:
Pystyura

Ovimalli:
R2

Ovimalli:
Rumba

Ovimalli:
Samba

Ovimalli:
Twist

Ovimalli:
Fox

Ovimalli:
Talonpoika

Ovimalli:
Tango 1

Ovimalli:
Tango

Ovimalli:
Mambo

Huom: Komeroiden ovet joudutaan valmistamaan kahdesta osasta kieroutumisen estämiseksi.
Esimerkiksi 1920mm korkea ovi valmistetaan 1044mm ja 703mm korkeista ovista.
Ovet yhdistetään liitosraudoilla.

REUNANAUHA

Reunanauhattaviin kalusteoviin voit itse valita reunanauhan Juliskan mallistosta. Oletuksena on aina, mikäli tilauksessa ei ole muuta mainittuna, että reunanauha on pinnanvärinen.

PINNAN VÄRINEN REUNANAUHA

ALUMIININ VÄRINEN 3D EFEKTI REUNANAUHA

KALUSTEOVET…

KALUSTEOVIEN MALLIT.
ANNI. LUNA. ARTTU.

KALVOVÄRIT…

ANNI -MALLISTON KALVOVÄRIT