Juliska hakee kalusteasentajaa

Etsimme yhteistyöhön kalusteasentajaa tai asennustiimiä

Edellytyksenä tehtävässä onnistumiselle on vahva osaaminen kiintokaluste asentamisesta. Pienet maalaus, lattian vaihto tai muut remonttityöt kuuluvat usein osaksi kuluttajalle tehtävää keittiöremonttia. Keittiöiden lisäksi tuotteisiimme kuuluu myös muut kodin kiintokalusteet, joita ovat muun muassa liukuovikaapistot, joiden asennus tulee myös hallita. Edellytämme asentajilta täsmällisyyttä ja hyviä käytöstapoja, sillä olet tuotteidemme kasvot kuluttajille ja yhteistyökumppaneillemme. Ensiluokkainen työnjälki ja laatu on luonnollisesti ehdoton edellytys.

Toimintasi on yrittäjävetoista. Toimit Hämeenlinnan alueella kuluttajamyynnin asentajana, lisäksi käytämme palveluitasi myös tehtaan toimittamissa projektikohteissa. Pääasiallinen toimialueesi on Hämeenlinna ja sen ympäristö.

Pienenä tehtaana toimintamme on ihmislähtöistä ja asiat hoidetaan sen mukaan. Meidän kanssa on mukava tehdä töitä ja kanssamme pärjää kun muistaa, että toimintamme on pienen tehtaan toimintaa niin iloineen ja suruineen.

Mikäli haluat olla ja tuntea olevasi tärkeä osa meidän toimintaa niin ota rohkeasti yhteyttä.

Anssi Mäenpää