Ratkaisut jokaiseen tarpeeseen

Keittiö ja liukuovikomerot ovat räätälöitävissä asiakkaan halun ja tarpeen mukaan. Runkomateriaaleissa on toistakymmentä vaihtoehtoa, ja ovia tarjoamme melkein sataa eri mallia lähes millä tahansa värillä. Työtaso voidaan valita niin laminaatista, komposiitista, massiivipuusta kuin kivestä, joista löytyy lukuisia väri- ja materiaalivalintoja. Mekanismit tulevat laatutoimittajien kattavista valikoimista.

Kalusteiden asennus ja hoito:

Kalusteiden asennus ja hoito:

Sinun näköisesi keittiö

Juliskan keittiöt eivät ole valintoja vakiomallistosta, vaan aina asiakkaan omien mieltymysten mukaisia, täysin räätälöityjä ratkaisuja.

Ovimallit

Juliska valmistaa ovensa itse, mikä on Suomessa todellinen harvinaisuus. Jotta jokaisen asiakkaan toiveet voidaan todella toteuttaa, on oma ovituotanto ainoa vaihtoehto. Sen ansiosta asiakkaan ei myöskään tarvitse ostaa kokonaan uutta keittiötä, vaan pelkkä ovien vaihto käy helposti muidenkin valmistajien vanhoihin runkoihin, jolloin keittiöremontista selvitään hyvinkin kohtuullisin kustannuksin.

Luna-ovet

juliska luna kalusteovi calypso
Calypso
Hati
juliska luna kalusteovi janus
Janus
Loge
juliska luna kalusteovi methode
Methode
juliska luna kalusteovi pan
Pan

Luna-ovet, kiiltävä

juliska luna kalusteovi albiorix
Albiorix
juliska luna kalusteovi titan
Titan

Arttu-ovet

juliska arttu kalusteovi antrasiitti
Antrasiitti
juliska arttu kalusteovi grafiitinharmaa
Grafiitinharmaa
juliska arttu kalusteovi harmaa
Harmaa
Musra
juliska arttu kalusteovi musta
Musta
juliska kalusteovi arttu saarni
Saarni
juliska arttu kalusteovi tolstoi tammi
Tolstoi tammi
juliska kalusteovi arttu valkoinen soft
Valkoinen soft
juliska arttu kalusteovi valra
Valra

Maalatut ovet

Juliska Maalattu kalusteovi Baletti
Baletti
Fasetti
Juliska Maalattu kalusteovi Flamengo
Flamengo
Fox
Holvikaari
Jazz
Juliska Maalattu kalusteovi Jenkka
Jenkka
Juliska Maalattu kalusteovi Jive
Jive
Kolme kaarta
Juliska Maalattu kalusteovi Loivakaari
Loivakaari
juliska anni ovimalli mambo
Mambo
Juliska Maalattu kalusteovi Paneli
Paneli
Polkka
Juliska Maalattu kalusteovi Pystyura
Pystyura
R2
Juliska Maalattu kalusteovi Rumba
Rumba
Juliska Maalattu kalusteovi Samba
Samba
Sormiura
Juliska Maalattu kalusteovi Talonpoika
Talonpoika
Juliska Maalattu kalusteovi Tango
Tango
juliska Maalattu kalusteovi Tango1
Tango1
Juliska Maalattu kalusteovi Twist
Twist

Maalivärit

Juliska Maaliväri Ajopuu Ruskea
Ajopuu ruskea
Juliska maalivärit beike beige
Beige
Juliska Maaliväri Elefantin Harmaa
Elefantin harmaa
Juliska maaliväri harmaa
Harmaa
Juliska maaliväri kerma
Kerma
Juliska Maaliväri Keski Harmaa
Keski harmaa
Juliska Maaliväri Kyyhkyn Harmaa
Kyyhkyn harmaa
Juliska maaliväri maalarinvalkoinen
Maalarinvalkoinen
Juliska maaliväri musta
Musta
Oliivi
Juliska maaliväri puhdasvalkea
Puhdasvalkea
Rosa
Sammal
Juliska maaliväri sininen
Sininen
Juliska maaliväri tumma harmaa
Tumma harmaa
Juliska maaliväri vaalean vihreä
Vaalean vihreä
Juliska maaliväri vaaleanharmaa
Vaaleanharmaa
Villa

 

Kalusterungot

Valmistamme itse Hämeenlinnan tehtaallamme keittiö- ja kiintokalusteiden rungot. Runkojen pääraaka-aineena on suomalainen Koskisen Oy:n valmistama erittäin korkealaatuinen melamiini, joka on tavallista tiiviimpää ja yleensäkin parempilaatuisempaa. Rungot saat juuri toiveidesi mukaisina ja tilaan parhaiten soveltuvina.

Grafiittiharmaa melamiini
Juliska runkoväri harmaa
Harmaa melamiini
Juliska runkoväri musta melamiini
Musta melamiini
Juliska runkoväri saarni melamini
Saarni melamiini
Juliska runkoväri tammi melamiini
Tammi melamiini
Juliska runkoväri valkoinen
Valkoinen melamiini
Tasot

Juliska toimittaa työtasot laajasta mallistosta. Valmistus tapahtuu suurelta osalta omalla tehtaallamme Hämeenlinnassa.

Laminaattipintaisten työtasojen aihiot Juliskalle toimittaa Ecolam Oy. Laminaattivärimallistoa pääset tarkastelemaan tästä linkistä.

Välitila

Keittiön välitilaan voit helposti luoda tyylikkään ratkaisun erilaisilla välitilalevyillä perinteisten laattojen sijaan. Levy on kestävä ja helppohoitoinen pinta, joka on myös todella tyylikäs. Voit valita välitilaan materiaalin joko välitilalaminaateista tai komposiittisisustuslevyistä

Laminaatti

Välitilan laminaattiaihiot Juliskalle toimittaa Ecolam Oy.
Värimallistoa pääset tarkastelemaan tästä linkistä.

Komposiitti

Komposiittisisutuslevyt ovat todella kauniita ja kestäviä. Komposiittilevyt ovat vain 4mm paksuja ja helppoja asentaa. Jos mietit vain esimerkiksi keittiön ovien uusimista ja haluat helposti päivittää välitilan ilmeen, 4mm komposiittilevy on helppo liimata vanhojen välitilalaattojen päälle.

Juliska välitila betoni
Betoni
Juliska välitila harjattu alumiini
Harjattu alumiini
Juliska välitila helmiäisvalkoinen
Helmiäisvalkoinen
Juliska välitila hopeanharmaa
Hopeanharmaa
Juliska välitila kiiltävä musta
Kiiltävä musta
Juliska välitila kiiltävä valkoinen
Kiiltävä valkoinen
Kupari
Juliska välitila matta musta
Matta musta
Juliska välitila matta valkoinen
Matta Valkoinen
Juliska välitila metalliharmaa
Metalliharmaa
Juliska välitila raita musta
Raita musta
Juliska välitila raita valkoinen
Raita valkoinen
Juliska välitila ruoste
Ruoste
Juliska välitila samppanja
Samppanja
Juliska välitila tumman harmaa alumiini
Tumma harjattu alumiini

Mekanismit

Kaappien eri käyttötarkoitusten palvelemiseksi löytyy nykypäivänä monenlaisia mekanismeja. Lähes joka kodissa säilytystilasta on suuri puute. Huonojen säilytysratkaisujen vuoksi ihmiset eivät välttämättä edes muista, mitä komerot pitävät sisällään. Hyvillä mekanismeilla ja säilytysratkaisuilla taas pystyt maksimoimaan komeron käyttötilan niin, että jokainen tavara on helposti käytettävissä ja tilaa ei mene hukkaan.

Vetolaatikot

Vetolaatikot on keittiössä ehdottomasti tarpeeseen tuleva säilytysratkaisu. Niin kattilat, lautaset kuin muut kaapin perällä olevat esineet ovat yhdellä vetoliikkeellä käytettävissäsi ilman, että sinun tarvitsee kurkotella muiden tavaroiden takaa ja siirrellä esineitä.

Juliska käyttää keittiöissään itävaltalaisen Blumin vetolaatikkomalleja. Blum on parasta laatua, mitä voit kaappiisi saada, ja se tunnetaankin maailmalla ylivoimaisesti parhaana mekanismivalmistajana.

Legrabox

Legrabox on Blumin hidastettujen laatikoiden lippulaivamalli, jonka muotoilu on kaunista ja pelkistettyä. Sileät kapeareunaiset laatikot maksimoivat laatikon tilankäytön. Ohuen reunansa ansiosta kapeatkin laatikostot ovat tilaihmeitä. Legraboxin kiskojen dynaaminen kuormituksen kesto on 40 kg, minkä ansiosta laatikkoon voidaan asettaa isokin määrä lautasia. Laatikoiden kiskorakenne on synkronoitu, mikä tekee liu’usta tasaista ja lähes äänetöntä.

Legrabox-laatikoihin on saatavana Tip-On-lisävaruste, joka mahdollistaa laatikon avaamisen painamalla laatikon etusarjaa. Sen ansiosta keittiön alakaapit voidaan toteuttaa vetimettömästi.

Tandembox

Tandembox on laatikko, jota muut hidastavat laatikot ovat kopioineet vuodesta toiseen. Se on täysin ulos tuleva ja hidastava laatikko sekä erittäin vakaa ja hiljainen kovankin kuormituksen alla. Laatikon kantavuus on 30 kg.

Myös Tandembox-laatikoihin on saatavana Tip-On-lisävaruste, joka mahdollistaa laatikon avaamisen painamalla laatikon etusarjaa. Sen ansiosta keittiön alakaapit voidaan toteuttaa vetimettömästi.

Metabox

Metabox on yksinkertaisen hyvä, täysin ulos tuleva ja edullinen, hidastamaton laatikko. Se on vuodesta toiseen pitänyt paikkansa suomalaisissa keittiöissä.

Lisävarusteet vetolaatikoihin

Kaikkiin Blumin laatikkomalleihin on saatavana lukuisia erilaisia lisävarusteita, joiden avulla laatikoissa säilytettävät tavarat pysyvät hyvässä järjestyksessä.

Jätteidenkäsittely

Jätteidenkäsittely on nykypäivänä tarkkaa puuhaa ja ihan syystä, sillä sen ansiosta jätteet kulkeutuvat oikeaan paikkaan ja jätteen jatkokäsittely helpottuu. Senpä takia Juliskan kiintokalusteisiin on saatavana kattava määrä erilaisia jätteidenkäsittelyratkaisuja perinteisistä ämpäreistä ja jätevaunuista lajittelujärjestelmiin.

Kulmakaappien mekanismit

Keittiöiden kulmakaapit tarvitsevat toimivat mekanismit ollakseen käyttäjäystävällisiä. Perinteiset kulmakaapin hyllyt eivät välttämättä ole huono ratkaisu, mutta kaapin pimeästä takanurkasta paistinpannun tai muun esineen saaminen on varsin hankalaa. Kulmakaappeihin Juliskalla on tarjolla laadukkaita mekanismeja, jotka helpottavat keittiössä työskentelyä ja lisäävät käyttömukavuutta.

juliska kulmakaappisäilytys 1/2 karuselli
juliska kulmakaapin säilytys 4/4 karuselli
juliska kulmakaapin säilytys lemans mekanismi

Saranat

Juliskan käyttämät kaappien saranat valmistaa itävaltalainen Blum. Saranoita on saatavilla niin hidasteilla kuin ilman. Laadukkaat saranat ovatkin keittiön elinkaaren kannalta merkittävä seikka. Nykypäivänä keittiön elinkaari on pitkä, sillä keittiön ilmettä saatetaan vaihtaa monta kertaa, jolloin ovet menevät vaihtoon, mutta saranat jäävät. Tällöin saranat ovat todellakin väärä paikka, jossa laadusta kannattaa säästää.

juliska saranan vaimentimet
Saranan vaimentimet
juliska saranat
Saranat

Kaappien avausmekanismit

Ylös aukeavien kaappien avausmekanismit Juliskalle valmistaa itävaltalainen Blum. Sen Aventos-mekanismien avulla kaapinovet avautuvat ylös jämerästi tyylillä. Kyseiset mekanismit ovat kaiken lisäksi todella pitkäikäisiä laatutuotteita.

Lähes suoraan ylös aukeavien ovien kanssa seinäkaappien ja yläkomeroiden käyttö helpottuu huomattavasti. Isot ja leveätkin kaapinovet avautuvat vaivattomasti ilman, että aukaistu ovi jäisi tielle tai että joutuisit väistelemään ovia niitä avatessasi.

juliska avausmekanismi aventos hk ja hk-s
juliska avausmekanismi aventos hf
juliska avausmekanismi aventos hs
juliska avausmekanismi aventos hl

Komeroiden säilytysmekanismit

Komeroihin on saatavana perinteisten hyllyjen lisäksi lukuisia toimivuutta ja käyttöä parantavia säilytysmekanismeja. Apteekkimekanismilla varustetut kaapit ovat oikeita tilaihmeitä. Apteekkimekanismillisessa kaapissa voi olla varastoituna esimerkiksi kaikki keittiön kuiva-aineet siten, että ne ovat helposti saatavilla ilman kurkottelua. Sisälaatikot ovat äärimmäisen toimivia komeroissa ja perinteisissä pöytäkaapeissa. Niiden vahvuutena on, että komeron tai kaapin käyttöä voidaan suunnitella tarkemmin, varsinkin silloin jos apteekkimekanismin kaikille hyllyille ei löydykään järkevää käyttöä.

Astioiden kuivaus

Suomen oma ylpeys, eli astioiden kuivauskaappi on ajansaatossa päivittänyt ilmettään. Tähän on vaikuttanut se tosi seikka, että yhä useammin tiskit pestään koneella eikä käsin. Tästä huolimatta sillä on edelleen tarpeensa suomalaisessa keittiössä, mutta sen käyttöä pitää ehkä miettiä hieman uudella tavalla.

Yhä useammin perinteisen avopohjaisen kuivauskaapin sijaan, valitaan umpipohjainen kaappi, johon asennetaan ”RST- kuivausritilä sarja”. RST- Kuivausritilä sarjassa kaapin pohjan tasoon asennetaan ”tippuvesisuoja”, joka estää veden tippumisen kaapinrungon rakenteisiin. Kaappia voidaankin ajatella jatkossa jonkinlaisena välimuotona, esimerkiksi kattiloiden ja lautasten säilytyksessä. Kuivauskaappia ei siis missään nimessä kannata jättää pois keittiöstä, sillä vieläkin tulee hetkiä, jolloin on vain pakko tiskata esimerkiksi, jokin kokkauksessa pinttynyt vuoka käsin.

Umpipohjaisen kuivauskaapin etuihin kuuluu, että seinäkaappien pohjaan voidaan asentaa kätevästi led valot, jolloin valojen linja ei katkea perinteisen avopohjaisen kuivauskaapin kohdalla. Tulevaisuutta ajatellen, mikäli kuivauskaapin tarve tulevaisuudessa muuttuu, voidaan kaappi helposti muuttamaan perinteiseksi hyllykaapiksi. Vaikka umpipohjainen kuivauskaappi on yleistynyt huomattavasti, niin se ei ole kokonaan korvannut perinteistä avopohjaista astioidenkuivaus kaappia. Avopohjainen kuivauskaappi on edelleen omiaan, mikäli ruokaa tehdään paljon ja kaikkia astioita ei voida tiskata koneella, tai jos tilaan ei ole mahdollista asentaa tiskikonetta.

juliska astiankuivaus
juliska astiankuivaus rst

Lisävarusteet laatikoihin

juliska silityslauta
Silityslauta

Lisävarusteet runkoihin

juliska kalustepyörä
Kalustepyörä
juliska ledvalot
Ledvalot
juliska rst neliöjalka
RST-neliöjalka

Valaistus

Keittiöihin olennaisena osana kuuluu valaistus. Hyvä valaistus helpottaa työskentelyä ja toimii tarvittaessa tunnelman luojana. Juliskan kalusteisiin on saatavana paljon hyvin toteutettuja valaistusratkaisuja. Välitilaan voit valita joko led-nauhan tai seinäkaappeihin täysin integroidut valot, joissa johdotukset on tehty näkymättömästi.

Vitriinikaappien kattolevyihin voidaan asentaa myös helposti led-valot, tunnelmaa tuomaan. Valoratkaisut on toteutettu puuseppämäisesti. Esimerkiksi led-valot, voidaan asentaa kaappien pohjalevyihin valaisemaan keittiön välitilaa tai vitriinikaappien sisällä komeilevia kauniita perintöastiastoja. Näissä tapauksissa puuseppämäisyydellä tarkoitetaan sitä, että valot on upotettu pohjalevyihin ja johdotukset on piilotettu kulkemaan runkolevyjen sisällä. Valojen himmennykset ja helppokäytettävyys kannattaa myös aina huomioida, joihin löytyy hyvät ja helposti asennettavat ratkaisut.

Liukuovia joka lähtöön

Juliska-liukuovet valmistetaan aina asiakkaan mittojen ja toiveiden mukaan omalla tehtaallamme Hämeenlinnassa. Tämän ansiosta voit vapaasti yhdistellä liukuovien materiaaleiksi melkeinpä mitä tahansa Juliskan valikoimasta.

Voit valita oven materiaaliksi jonkin runkolevyinä käytettävistä levyistä, Luna-kalusteovista tai vaikka perinteisen ovikuvion Anni-kalusteovisarjan laajasta pinnoitevärivalikoimasta. Liukuoviin on myös saatavana kattava lasi- ja peilimallisto sekä laaja valikoima listavaihtoehtoja. Materiaalien lisäksi voit tietenkin valita, kuinka moneen osaan peiliovet jaetaan. Myös kaikki ovimallit Juliskan kalusteovimallistosta ovat räätälöitävissä toiveidesi mukaisiksi liukuoviksi.

Esimerkkejä

Esimerkiksi tällaisia kokonaisuuksia voit rakentaa valikoimastamme. Muistathan, että voit yhdistellä eri materiaalejamme lähes rajattomasti!

Juliska Alumiinikehys. Valkoinen Lacobel.
Alumiinikehys, valkoinen lacobel
Juliska Hopea peltikehys. Wenge mell. Harmaa peili.
Hopea peltikehys, wenge mell., harmaa peili
Juliska Kirsikkakehys. Kalvo Kerma. Ovikuvio Jenkka. Kirkaspeili
Kirsikkakehys, kalvo kerma, ovikuvio jenkka, kirkaspeili
juliska Pähkinäkehys. Pähkinä mell. Harmaa peili
Pähkinäkehys, pähkinä mell., harmaa peili
Juliska Pähkinäkehys. Pronssipeili. Kalvo Valkoinen LG. Ovikuvio Tango.
Pähkinäkehys, pronssipeili, kalvo valkoinen LG, ovikuvio tango
juliska Pronssikehys. Kirkas peili.
Pronssikehys, kirkas peili
Juliska Pronssikehys. Pronssipeili.
Pronssikehys, pronssipeili
Juliska Pyökkikehys. Kalvo kerma. Ovikuvio Holvikaari.
Pyökkikehys, kalvo kerma, ovikuvio holvikaari
Juliska Liukuovimall tammikehys valkoinen lacobel
Tammikehys, valkoinen Lacobel
Juliska Valkoinen kehys. Puunsyy melamiini.
Valkoinen kehys, puunsyy melamiini
Rungot

Liukuovirungot valmistetaan aina asiakkaan tilan ja tarpeen mukaan. Sinun ei tarvitse tyytyä asettelemaan 60 cm kalusterunkoja vierekkäin tai toteamaan, että komeroiden mitta jää seinästä vajaaksi ja tarvitsee aukkoonsa peitelevyn. Juliskan liukuovikomerot ovineen nimittäin suunnitellaan poikkeuksetta millilleen siihen tilaan, johon ne asennetaan. Suunnittelussa mietitään komeron käyttöä – ulkonäköä unohtamatta. Runkomateriaalin voit valita kaikista runkoväreistä. Tarvittaessa komero voidaan valmistaa esimerkiksi täysin Luna-kalusteovimateriaaleista tai vaikka kokonaan maalattuna sinun valitsemallasi värisävyllä. Liukuovirungot sopivat hyvin myös pukeutumishuoneeseen.

Grafiittiharmaa melamiini
Juliska runkoväri harmaa
Harmaa melamiini
Juliska runkoväri musta melamiini
Musta melamiini
Juliska runkoväri saarni melamini
Saarni melamiini
Juliska runkoväri tammi melamiini
Tammi melamiini
Juliska runkoväri valkoinen
Valkoinen melamiini
Kehysmallit

Komerosi liukuovet kruunaat komeilla kehyksillä, joissa vaihtoehtoja riittää joka makuun.

juliska kehysmalli grafiitinharmaa teräskehys
Grafiitinharmaa teräskehys
juliska kehysmalli hopea teräskehys
Hopea teräskehys
juliska kehysmalli musta teräskehys
Musta teräskehys
juliska kehysmalli pronssi teräskehys
Pronssi teräskehys
juliska kehysmalli valkoinen teräskehys
Valkoinen teräskehys
Peili- ja lasivärit

Peili- ja lasipinnoilla saat näyttävyyttä liukuoviisi. Valittavanasi on useita eri vaihtoehtoja.

Peilivärit: kirkas, harmaa, pronssi.

Lasivärit: kirkas, harmaa savulasi, ruskea savulasi, etsattu maitolasi.

Maalatut lasit: pure white (puhdas valkea), harmaa Lacobel, musta Lacobel, viininpunainen Lacobel, satiininvalkoinen mattalasi.

Peili- ja lasipintamme tulevat aina turvakalvoitettuina.

Huomioithan, että värisävy voi vaihdella valmistuserien välillä.

Lasit

juliska lasiväri kirkas lasi
Kirkas lasi
juliska lasiväri maitolasi etsattu
Maitolasi etsattu
juliska lasiväri savulasi harmaa
Savulasi harmaa
juliska lasiväri savulasi ruskea
Savulasi ruskea

Maalatut lasit

juliska lasiväri harmaa lacobel
Harmaa lacobel
juliska lasiväri musta lacobel
Musta lacobel
juliska lasiväri pure white puhdasvalkea
Pure white puhdasvalkea
juliska lasiväri viininpunainen lacobel
Viininpunainen lacobel

Mekanismit

Komeron eri käyttötarkoitusten palvelemiseksi löytyy nykypäivänä monenlaisia mekanismeja. Lähes joka kodissa säilytystilasta on suuri puute. Huonojen säilytysratkaisujen vuoksi ihmiset eivät välttämättä edes muista, mitä komerot pitävät sisällään. Hyvillä mekanismeilla ja säilytysratkaisuilla taas pystyt maksimoimaan komeron käyttötilan niin, että jokainen tavara on helposti käytettävissä ja tilaa ei mene hukkaan.

Vaatesäilytys

Vaatesäilytykseen voit valita lukuisia toimivia ratkaisuja, joiden avulla teet komerosta hyvin organisoidun ja helpon käyttää. Perinteiset tangot ja vaateripustimet ovat edelleen hyvä tapa säilyttää vaatteita rypistymättöminä ja helposti saatavilla. Korien avulla saat niin vaate- kuin liinavaatesäilytykseen tehokkuutta. Sisälaatikot taas ovat erittäin toimivia pienten tavaroiden, kuten korujen, säilytykseen.