Juliska Kaluste Oy hakee jälleenmyyjää Tampereen talousalueella

Oletko jo kiintokalustealan ammattilainen, joka haluaa tehdä asiakaslähtöistä kiintokalustekauppaa? Olet ehkä jo pitkään miettinyt omaa myymälää tai nykyisen tuotemerkin vaihtamista toiseen. Nyt siihen on oiva mahdollisuus, sillä Juliska-kaluste hakee yhtä uutta jälleenmyyjää Tampereen talousalueella.

Mitä siis tarkoittaa olla Juliska-Kaluste jälleenmyyjä? Käytännössä olet kalustealan rautainen ammattilainen, jonka haluna on myydä ja toteuttaa asiakkaan tarpeita mahdollisimman hyvällä tavalla. Tämä ei siis tarkoita sitä, että osaat suunnitella kulmakaapin ja muutaman vakiomittaisen kaapin vierekkäin ja tilata x määrän täytelevyä, josta asentaja pätkii peitteet oikeaan mittaan. Vaan, että ihan oikeasti sinulla on osaamista alalta ja haluat tehdä itse todella hyviä ratkaisuja asiakkaan parhaaksi.

Kuinka homma kanssasi sitten toimisi. Toimintasi on yrittäjävetoista ja myyt Juliskan ja sen hankintaketjun tuotteita. Suunnittelun ja hinnoittelun toteutat suunnitteluohjelmalla, jolla pystyt suunnittelemaan vaativammankin keittiön. Toimitukset toimitetaan tehtaalta Juliskan omalla kuljetuskalustolla sinulle tai suoraan asiakkaalle.

Kuten varmasti jo sivujen perusteella ymmärrät, valmistaa Juliska ihan oikeasti tuotteensa suurelta osalta itse, joka siis mahdollistaa myös jälleenmyyjän näkökulmasta todella hyvät mahdollisuudet kilpailla valtamerkkejä vastaan. Toki on muistettava, että Juliska tekee yhteistyötä monien Suomen parhaiden toimittajien kanssa, joten et ole vain Juliskan itse valmistamien tuotteiden varassa.

Sitten vielä. Me ollaan tosiaan pieni tehdas, jolla on iso sydän. Meidän hommat toimivat ja ne toimivat hyvin, koska meidän porukka on sitoutunutta ja ottaa ihan tosissaan kaiken mitä tässä on sanottu. Ne eivät siis ole korupuheita, joita löydät jokaiselta nettisivulta vaan ne on sanottu ihan suoraan sydämestä.

Meille olet äärettömän tervetullut jos tunnistat itsesi tuosta yllämainitusta ja haluat olla osana tekemässä tätä. Me emme vaadi, että sinulla on isoja toimitiloja tai että hommasi on muuten korkealentoista, vaan että olet jalat maassa oleva henkilö tai henkilöt ja oikeasti haluatte tehdä kiintokalustekauppaa asiakkaan parhaaksi.

Anssi Mäenpää